“Бърз старт в SEO”

Книга за оптмизиране на сайтове

Книгата “Бърз старт в SEO” описва процеса за оптимизация на сайтове за търсачки. Книгата се състои от 9 глави, които може да разгледате по-долу:

Всичко, което трябва да знаете за оптимизацията се вписва в една от клетките на графиката по-долу. Всичко, което трябва да направите. Всичко, което трябва да обяснявате. Така, че това е процеса “Бърз старт в SEO” в една проста графика:

Бърз старт в SEO

С развитието на книгата през последните 7 години, успях (автор на книгата е Дан Тийс) да начертая процеса по начин, който е лесен за разбиране, за комуникиране и за промени, ако се налагат.

За да направя книгата Бърз старт в SEO разбираема за начинаещи, включих в нея собствения си лесен подход за изпълнение на всяка стъпка. Моят личен опит показва, че много рядко е необходимо да се прави нещо повече от това.

За да е подходящо четиво за по-напредналите потребители, книгата е лесна за промяна. Ако не ви харесва подхода, описан в определена стъпка, можете просто да го замените със собствените си методи. Без значение какво ще промените, книгата остава лесна за разбиране. Така няма да ви е трудно да обяснявате на вашите партньори, клиенти, контрагенти и колеги.

Как да четете SEO процеса от таблицата:

Ако прочетете лявата колона на таблицата, ще видите поредица от стъпки – от набелязване на ключови думи до усъвършенстване на стратегията и тактика.

За всяка стъпка, от ляво на дясно виждате етапите, които трябва да преминете, за да я осъществите.

Като приключите един цикъл на процеса, вижте резултатите, които сте измерили и начертайте нова стратегия и тактика за следващия програмен цикъл. Оптимизацията никога не спира, но първите няколко цикъла са най-интензивни.

Ще работи ли подхода “Бърз старт в SEO” за вас?

В най-лошия случай, ще правите същото, което сте правили досега, просто по-добре организирано. В най-добрия случай, ще увеличите резултатите си дотолкова, че да успеете да се съсредоточите върху дейности, което качествено ще подобрят естеството на вашия бизнес.

Независимо дали сте предприемач, който работи по свой сайт, консултант или уеб дизайнер, който работи върху чужди сайтове, или сте маркетинг специалист и искате да помогнете на ваия работодател – Бърз старт в SEO ще ви помогне да получите по-добри резултати с по-малко усилия.  Да направи живота ви по-лесен – за това е книгата.

Copyright © SEO Fast Start by Dan Thies
How The SEO Fast Start Process Works
© Превод на български SiterShow.com

Бърз старт в SEO

10 thoughts on ““Бърз старт в SEO”

  1. Pingback: Как да оптимизираме сайта си сами « Seo На Български « SEO книга & съвети за оптимизация на сайтове

  2. Pingback: Интернет маркетинг « Интернет Реклама « SEO книга и съвети за оптимизиране на сайтове

  3. Pingback: Интернет маркетинг « Интернет Реклама « SEO книга и съвети за оптимизиране на сайтове

  4. Pingback: Как да оптимизираме сайта си сами | SEO книга и съвети за оптимизиране на сайтове

  5. ПЕТКО ДРАГАНОВ

    Излючителна важна иформация за човек, който иска да се развива в тази насока.

    Reply
  6. Pingback: Откъде да започна с оптимизацията на сайта си? | SEO книга и съвети за оптимизиране на сайтове

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *