SEO Книга

Update:

Книгата „Бърз старт в SEO“, преведена тук, е от 2009г. Въпреки това, повечето неща в нея важат с пълна сила и днес. И днес съдържанието, подредено в добра структура на сайта, е най-важния ви актив. Промени има при:

  • Намиране на ключови думи – Google Adwords Planner е новият Google Keyword Tool
  • Отчитане на резултатите – в Google Analytics ще виждате все по-малко ключови думи (по-голямата част от безплатните думи ще са в графа  (not provided)), затова е добре да ползвате и Google Webmaster Tools, където ще намирате полезни данни за трафика на сайта ви.
  • Социалните медии са много важни за всеки онлайн бранд – за тях може да прочетете в новата статия Социални медии и сигнали.
Успех!
SEO книга на български

SEO книга на български

Тук ще намерите преведена книгата Бърз старт в SEO на Дан Тийс, която предлага подробна информация, инструменти и примери за оптимизиране на сайтове. Долу ви предлагам съдържанието на книгата – надявам се всеки да намери по нещо, което го интересува.

„Бърз старт в SEO“ – книга за оптимизация на сайтове

 

One thought on “SEO Книга

  1. Петко Никифоров

    Прочетох с голямо желание тази книга и съм много доволен. Написана е на разбираем език и дава точни и ясни насоки за извършването на СЕО оптимизацията на сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*