SEO проекти и препоръки

Ето някои от сайтовете, по които съм работила или работя:

Препоръки

“Услугите, които получих по оптимизацията на сайта ми, доведоха до увеличаване на запитванията и поръчките за преводи. Все повече хора разчитат на интернет за търсене на информация и получаване на услуги. Сайтът ми е вече основен елемент за привличане на нови клиенти. Благодарение на Катя Иванова и това, че излизам напред в резултатите на Google, посрещам повече клиенти в офиса си, които, от своя страна, са по-запознати с изискванията по подготовката на документите им за чужбина или от чужбина за България, което спестява време и на мен и на клиентите. Освен това, сега получавам и доста поръчки и запитвания по имейл. Ако имате нужда от качествени SEO услуги, най-отговорно ви препоръчвам да се свържете с Катя Иванова. Ще разговаряте с професионалист, ще получите предразполагащо отношение и добри нови идеи.”

Светла Михалева, Агенция за преводи и легализация – СЕМА

“Сайтът ми е малък, но успява да представи услугите, които предлагам и да привлече нови клиенти. Благодарение на това, че сайтът ми излиза в Google в Русия и Англия, имам също доста клиенти от чужбина. Катя Иванова следи статистиката на страниците ми и ми праща препоръки за подобряване на сайта, както и за добавяне на външни връзки. Ако имате нужда от уеб сайт, който привлича клиенти, свържете се с нея.”

адв. Теодор Кебеджиев, lawyerburgas.com

Свържете се с мен

За консултации, свързани със SEO оптимизация на сайт, проблеми с Google наказания, както и за стартиране на Google рекламни кампании може да се свържете с мен на [email protected].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *