Как при търсене на моя сайт да се показват други страници освен началната

Както виждате на картинката долу, при търсене на „абв“ Google показва още 6 допълнителни страници от abv.bg – регистрация, как да конфигурирам и др.

Допълнитенли страници - Site Links

Ако искате и на вашия сайт да има такива допълнителни линкове, първо напишете името на домейна си в полето за търсене на Google – точно както на картинката пише „abv“, сега напишете „иметонадомейна“ или „иметонадомейна.com“. Предполагам, че ще видите някакви линкове, защото Google показва такива по подразбиране. По-вероятно е да са в по-сбита форма напр. така: sitershow site links

 

Имате възможност да промените линковете, които се показват като site links като си направите акаунт в Google Webmaster tools и направите верификация на домейна си. После потърсете менюто site links и вижте дали искате да промените някой от линковете.

About Катя Иванова

Уча и практикувам SEO вече повече от 12 г. Благодарение на Google винаги има нови неща за научаване :) SEO е стратегия за онлайн бизнеса. SEO помага да се оценят възможностите и да се проучи потребителското поведение. Харесва ми, защото ми позволява да се запознавам с много различни хора и бизнеси. SEO ми харесва най-вече заради резултатите. Страхотно удоволствие е да видиш как трафикът и продажбите растат благодарение на усилията на екипа ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*