Как да добавя рангова система на моя сайт (5 звезди)

За да се получи т.нар. rich snippet, т.е. резултат в Google с допълнителна информация (или „богат резултат“), трябва да добавите първо система за ревюта и оценка на сайта и второ, да я маркирате с допълнителен HTML код, препоръчително microdata от http://schema.org/. Може да прочетете повече за богатите резултати.

rich snippet

Имайте предвид, че дори и да сложите този допълнителен код на сайта, не е гаранция, че Google ще покаже тези звездички под вашия резултат. Дори е много по-вероятно да не ги покаже. От моя опит виждам, че само на големи и популярни сайтове показват rich snippet.

About Катя Иванова

Уча и практикувам SEO вече повече от 12 г. Благодарение на Google винаги има нови неща за научаване :) SEO е стратегия за онлайн бизнеса. SEO помага да се оценят възможностите и да се проучи потребителското поведение. Харесва ми, защото ми позволява да се запознавам с много различни хора и бизнеси. SEO ми харесва най-вече заради резултатите. Страхотно удоволствие е да видиш как трафикът и продажбите растат благодарение на усилията на екипа ти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*